Heb je het gevoel dat je op dit moment vastloopt in je leven? Dat het je niet lukt om keuzes te maken? Voel je dat er meer potentie in je zit maar dat het er niet uitkomt? Heb je behoefte aan meer zingeving? Dan is dit wellicht het juiste moment om deze levensvragen te verdiepen.

Wanneer coaching?

Je kunt terecht bij mij met verschillende klachten, vragen of problemen. Waaronder: stress, burn-out, somberheid, onzekerheid, angst, dwangmatige gedachten, loslaten, ontwikkeling naar een andere (levens)fase, hooggevoeligheid, leren omgaan met veranderingen, verslavingen, bewustwording, richting geven aan je leven, persoonlijke kwaliteiten ontplooien.

Staat jouw klacht of vraag hier niet bij, neem gerust contact op met mij zodat we kunnen bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

Effecten en voordelen van coaching

Door middel van coaching kunnen we samen op zoek gaan naar jouw kwaliteiten en krachten zodat je weer meer levensenergie en vreugde zult ervaren. Door inzicht te krijgen in jouw drijfveren en deze aan te spreken kunnen bepaalde (gewenste) veranderingen tot stand worden gebracht. Hierdoor komen lichaam en geest weer in balans. Voor het creëren van een evenwichtig en gelukkig leven ligt het accent van de behandeling op het hier en nu. Je zult hierdoor helderheid ervaren en gemakkelijker keuzes kunnen maken die ondersteunend zijn aan jouw geluk.

Hoe ziet een traject eruit?

Een coachingstraject is een traject die per persoon verschillend is. We passen het traject aan op jouw behoeften en vragen. Een gesprek duurt 45 minuten en kan op wekelijkse basis herhaald worden.

Follow by Email
Facebook
Instagram