Ayurveda is een eeuwenoud traditioneel Indiaas systeem voor gezondheid en heling. Het wordt ook wel een filosofie genoemd. Ayur betekent leven en veda kennis. Ayurveda is de kennis die nodig is om een gezond en gebalanceerd leven te leiden. Yoga en Ayurveda kunnen eigenlijk niet los van elkaar gezien worden. Ayurveda geeft ons de kennis voor een geblanceerd leven zodat jouw prana, of levensenergie vrij komt. Yoga geeft ons vervolgens de handvatten om die levensenergie in zijn volle potentie te laten stromen.

Binnen de Ayurveda worden fysieke en mentale trekken begrepen door middel van drie constitutie typen: Vata, Pitta en Kapha. Inzicht in onze constitutie kan ons meer begrip geven over onze kwaliteiten, maar ook onze kwetsbaarheden (lichamelijk, mentaal en spiritueel).

In deze workshop zul je meer inzicht krijgen in de achtergrond van Ayurveda, de doshas en jouw eigen constitutie. Vervolgens zullen aan de hand van jouw constitutie yoga asanas (houdingen), voedings- en leefstijltips en pranayama (ademhalings) oefeningen worden gegeven. Zodat je meer inzicht krijgt in jezelf en je vanuit jouw volledige potentie kunt leven.

Datum: zaterdag 4 januari
Tijd: 10:00 – 12:00
Locatie: Loosterweg 4a, 2215 TL Voorhout
Kosten: €20

Wil je je aanmelden of heb je nog vragen?
Stuur me een appje of bel naar: 0653232003

Follow by Email
Facebook
Instagram